İSTANBUL / SİLİVRİ - Alipaşa Fethi Erkoç İlkokulu

Alipaşa Fethi Erkoç İlkokulu

Adres
ALİPAŞA MAH. DERİNYOL SK. ALIPAŞA FETHI ERKOÇ ANAOKULU NO: 15 SİLİVRİ / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
Misyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır
09.00-15:20
Ulaşım
Okulumuz eğitim öğretim faaliyetine 06.02.2023 tarihinden itibaren Oğuz Aral İlk/Ortaokulu´nun en üst katında devam ettiği için kiptaş 3-4 dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Küçükkılıçlı Taşıma servisimiz vardır.
Yerleşim Yeri
Alipaşa mah.Kısmen köy kalabilmiş şehir merkezine oldukça yakın,çiftlik ve müstakil evlerin yoğunlukta olduğu Silivri ilçesinin bir mahallesi konumundadır.
2 km.
TÜBİTAK 4006