İSTANBUL / SİLİVRİ - Alipaşa Fethi Erkoç İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Şbt

Deprem öldürmez, tedbirsizlik öldürür. Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

İlkokul öğrencilerimiz ÇEDES Projesi kapsamında Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Şbt

6 Şubat Depreminden sonra boşaltımı yapılan okulumuzun yıkımı gerçekleşmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında Silivri Halk Eğitimi Merkezi üzerinden açılan kurslarında İklim Değişikliği ile ilgili afişlerini tasarladılar.

Ekm

Alipaşa Fethi Erkoç İlkokulu öğrencilerinin katılımı ile Arif Nihat Asya Köy Yaşam Merkezi'nde bulunan Masal Okulu'nu ve Doğa ve Fen Okulu'nu ziyaret ettik. Gezimiz sonrasında tarihi M.Ö. 5500'e dayanan İnceğiz Mağaralarını da yerinde görme fırsatı yakaladık.

Ekm

5 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞEN OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİNDE ALİPAŞA FETHİ ERKOÇ İLKOKULU'NDA İREM SU AKÇA KAZANMIŞTIR. ALİPAŞA AİLESİ OLARAK ÖĞRENCİMİZİ KUTLARIZ.

Ekm

OKULUMUZ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ZOONOS HASTALIĞI İLE İLGİLİ SEMİNERE KATILDI ARDINDAN HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ.

May

SİLİVRİ BELEDİYESİ İKLİM DEĞİŞİLKİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

May